Duo massages

photo of woman getting a back massage

Duo massages

Als gevolg van de toenemende vraag naar duo massages hebben wij, Esther en Brigitte besloten om onze expertise te combineren en deze bijzondere ervaring te creëren.

De massage duurt een royale 60 minuten, waarbij je helemaal tot rust kunt komen. Na de massage staat er vers gezette thee voor je klaar, vergezeld van heerlijke lekkernijen om de ervaring compleet te maken.

Je kunt je eenvoudig aanmelden via de app of door ons even te bellen. Wees er snel bij, want de beschikbare plekken zijn beperkt. 

Onze massages vinden plaats in de serene en gastvrije praktijkruimte van Zen bij Es, gelegen aan Hoxwier 55 in Almelo. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in een oase van rust en ontspanning.

Prijs: € 45,00 per persoon

Esther Olthof Zen bij Es 06-23533068

Brigitte Zuidinga Massagepraktijk Spierfijn 06-51163716

 

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage met geurende warme olie is een buitengewone ervaring die te boeken is vanaf € 20,00  

Wanneer je je overgeeft aan deze massage, betreed je een wereld van rust en sereniteit. De warme olie wordt zorgvuldig geselecteerd en gemengd om de geuren van het seizoen op hun best te vangen. Terwijl de masseur zachte, bedwelmende bewegingen maakt over je huid, omhult de geur je zintuigen, waardoor je je meteen ontspannen en geborgen voelt.

Terwijl de massage vordert, verdwijnen al je zorgen en spanningen. De warmte van de olie ontspant je spieren en laat je diep ademhalen, terwijl de geuren je geest kalmeren en je gedachten tot rust brengen. Het is alsof je een verfrissende wandeling maakt door een landschap, maar dan in de comfortabele omgeving van de massagetafel.

Na de massage voel je je vernieuwd en verjongd, als herboren na een herfststorm die de lucht heeft gezuiverd. De massage is niet alleen een fysieke traktatie, maar ook een moment van innerlijke harmonie en balans.

En dat alles vanaf € 20,00  Dus gun jezelf deze unieke ervaring en laat je meenemen op deze geurige reis door de herfst. Het is een investering in je welzijn die je niet wilt missen.

duo massage