gezicht en hoofdmassage

Zen bij Es biedt naast hotstone massage, kindermassage en onder andere stoelmassage, ook een ontspannende gezichts- en hoofdmassage aan. Deze behandeling is ideaal voor wie de dagelijkse stress wil verminderen en een moment van rust en ontspanning zoekt. In dit artikel leest u alles over deze behandeling.

De voordelen van een gezichts- en hoofdmassage

Een massage voor hoofd of gezicht heeft vele voordelen. Zo kan het bijvoorbeeld helpen bij stress- en spanningsklachten. Door het masseren van de gezichtsspieren, nek en schouders kunnen spanningen worden losgemaakt. Dit zorgt voor een diepere ontspanning en kan hoofdpijnklachten verminderen.

Ook zorgt een gezichts- en hoofdmassage voor een betere doorbloeding van de huid en kan het helpen bij het verminderen van rimpels en het verjongen van de huid. Door de ontspanning van de gezichtsspieren worden ook eventuele spanningen op de kaaklijn verminderd.

Hoe verloopt een gezichts- en hoofdmassage bij Zen bij Es?

De gezichts- en hoofdmassage bij Zen bij Es begint met een ontspannende voetmassage om het lichaam in een diepe staat van rust te brengen. Vervolgens wordt er gebruik gemaakt van heerlijke geurende oliƫn en zachte, kalmerende massagetechnieken om het gezicht, de nek en de schouders te masseren.

Tijdens de massage worden specifieke drukpunten gestimuleerd om de doorbloeding van de huid te verbeteren en de spieren te ontspannen. Ook worden er zachte drukpuntmassage-technieken gebruikt om eventuele blokkades in de energiebanen van het lichaam te verwijderen.

Deze massage duurt ongeveer 60 minuten en is een complete behandeling om het lichaam en geest te ontspannen en verjongen.

De voordelen van een gezichts- en hoofdmassage bij Zen bij Es

De voordelen van een gezichts- en hoofdmassage bij Zen bij Es zijn talrijk. Zo wordt deze behandeling ervaren als zeer ontspannend en helpt het bij het verminderen van stress- en spanningsklachten. Ook kan het helpen bij het verjongen van de huid en het verminderen van rimpels en fijne lijntjes.

Verder helpt de gezichts- en hoofdmassage bij het verminderen van hoofdpijnklachten en kan het eventuele spanningen op de kaaklijn verminderen. Tot slot draagt deze behandeling bij aan het geestelijk welzijn en zorgt het voor een diepe staat van ontspanning.

gezicht en hoofdmassage

Maak een afspraak bij Zen bij Es

Als u op zoek bent naar een professionele en rustgevende gezichts- en hoofdmassage, dan is Zen bij Es de ideale plek. Deze behandeling is een complete ontspanning van het lichaam en geest en draagt bij aan het verminderen van stress- en spanningsklachten.

Neem contact op met Zen bij Es om een afspraak te maken en ervaar zelf de voordelen van deze bijzondere behandeling.