hotstone massage

Hotstone massage

Ben jij op zoek naar een manier om te ontspannen en je lichaam en geest te revitaliseren? Probeer dan eens een hotstone massage bij Zen bij Es! Bij deze vorm van massagetherapie worden warme, gladde stenen op bepaalde delen van je lichaam geplaatst om je spieren nog dieper te ontspannen en je bloedcirculatie te stimuleren.

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij Zen bij Es wordt eerst het lichaam gemasseerd met traditionele massagetechnieken om de spieren te ontspannen. Vervolgens worden de warme stenen op specifieke punten op het lichaam geplaatst, bijvoorbeeld op de rug, buik, handen of voeten. De warmte van de stenen zorgt ervoor dat de spieren nog dieper ontspannen en de bloedcirculatie wordt gestimuleerd.

 

hotstone massage

Voordelen van een hotstone massage

Voel je veel spanning in je lichaam of heb je last van stress of spierpijn? Dan deze massage bij Zen bij Es zeker het proberen waard. De warmte van de stenen kan helpen om pijn te verminderen en de bloedstroom en zuurstoftoevoer naar je spieren te verbeteren.

hotstone massage

 

Geestelijke ontspanning

Maar niet alleen je lichaam wordt ontspannen tijdens een hotstone massage bij Zen bij Es. Ook geestelijk kan het rustgevende effect van de warme stenen en de kalmerende omgeving zorgen voor een gevoel van welzijn en sereniteit. Het kan een moment van rust en ontspanning bieden in ons drukke leven en helpen om stress te verminderen en ons geestelijk welzijn te verbeteren.

 

Professionele en vriendelijke service

Dus als jij op zoek bent naar een professionele en vriendelijke service om te genieten van een ontspannende en therapeutische behandeling, maak dan een afspraak voor een hotstone massage bij Zen bij Es en ervaar zelf de voordelen van deze bijzondere massagetherapie. 

 

hotstone massage

Boek een hotstone massage

Een hotstone massage van ongeveer een uur boek je voor slechts €49,95.

Tijdens de massage zul je heerlijk ontspannen, geniet van een momentje voor jezelf!

Wil jij genieten van een hotstone massage? Neem dan contact met mij op!