hello june

Maand arrangement

Welkom bij Zen bij Es, waar we je maandelijks arrangementen aanbieden! Als je op zoek bent naar ultieme ontspanning en innerlijke rust, dan ben je hier aan het juiste adres. Esther staat klaar om je te helpen de stress van het dagelijks leven los te laten en je lichaam en geest te verjongen.

Maand Arrangement Massages Zen bij Es

Ontsnap aan de stress van het dagelijks leven

In ons moderne en hectische leven worden we vaak geconfronteerd met stress en spanning. Het is essentieel om tijd voor jezelf te nemen en te investeren in je welzijn. Bij Zen bij Es begrijpen we dit en daarom bieden we een speciaal maandelijks arrangement van Zen-massages aan. Deze massages zijn ontworpen om je te helpen ontsnappen aan de stress van het dagelijks leven en jezelf op te laden.

Investeer in jezelf met ons maandelijks arrangement

We begrijpen dat zelfzorg een belangrijk aspect is van een gezond en evenwichtig leven. Daarom hebben we ons maandelijkse arrangement samengesteld, zodat je regelmatig kunt genieten van de voordelen van deze heerlijke behandelingen.

Daarnaast zorgen we ervoor dat ons maandelijkse arrangement betaalbaar is, zodat je regelmatig kunt genieten van de voordelen zonder je budget te overschrijden. We geloven dat investeren in je welzijn een waardevolle en lonende keuze is, en we willen ervoor zorgen dat het voor iedereen toegankelijk is.

Bovendien creëren we een warme en gastvrije sfeer in onze massagestudio, waar je je meteen op je gemak zult voelen. Esther is professioneel en gepassioneerd, en ze zal ervoor zorgen dat elke massage volledig is afgestemd op jouw behoeften en voorkeuren. Of je nu specifieke spanningen wilt aanpakken, je energie wilt versterken of gewoon wilt ontspannen, ze zorgt ervoor dat je een unieke ervaring hebt bij Zen bij Es.

Investeer in jezelf en maak vandaag nog een afspraak voor het maandelijkse arrangement van Zen bij Es. Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven, verjong je lichaam en geest en ervaar de helende kracht van onze zorgvuldig samengestelde behandelingen. Boek nu je afspraak bij Zen bij Es en stap in een wereld van ontspanning, rust en innerlijke balans. Je verdient het!

Arrangementen Juni: 

De maand Juni wordt ook wel Rozenmaand genoemd. Zet je lieve vader dan ook in het zonnetje en verras hem met één van onze arrangementen. Uiteraard mag je voor jezelf ook een arrangement boeken. Ontdek de verleidelijke verwennerijen die op je wachten in onze speciale aanbiedingen hieronder.

tiny house

Arrangement 1: Papa’s tiny house 

Massage van rug, nek en schouders. Met verfrissende olie van eucalyptus en rozemarijn.

Prijs:  25 euro – 35 minuten

Arrangement 2: Papa’s loft house

Massage van rug, nek, schouders, achterkant benen en voeten. Met verfrissende olie van eucalyptus en rozemarijn.
 

Prijs: 40 euro – 50 minuten

rozen
vaderdag

Arrangement 3: Papa’s beach house

Een uur lang ontspanningsmassage met Hawaïaanse lomi lomi technieken en cocosolie.

Prijs: 45 euro – 60 minuten

beach

Arrangement 4: De Zentuin

Geniet 45 minuten van deze ontspannen (drukpunten) hoofdmassage. Met een lavendel oogmasker… wandelen door de Zentuin, luister ondertussen naar het prachtige verhaal wat daarbij hoort.

Prijs: 35 euro – 45 minuten

Geef een wellnessbon of arrangement cadeau!

Wij bieden ook wellnessbonnen aan, prachtig verpakt in dezelfde stijl als onze arrangementen. Een wellnessbon is een geweldig cadeau-idee om je geliefde te laten zien hoeveel je om hen geeft.

Hoe mooi is dat! ❤️💝🌹🫶🏼

Voor afspraken en reserveringen, bel Zen bij Es op 06-23533068 of bezoek onze website op www.zenbijes.nl ❤️