voetlushly

Verwen jezelf met een heerlijke massage in Almelo bij Zen bij Es

Ontsnap aan de dagelijkse drukte en verwen jezelf met een ontspannende massage in Almelo bij Zen bij Es. Onze professionele masseurs zorgen ervoor dat je volledig tot rust komt en met een hernieuwde energie de deur uit gaat. Hieronder vind je meer informatie over onze massages en waarom ze zo effectief zijn.

Onze massages in Almelo

 

    • Hotstone massage: bij deze massage worden warme stenen gebruikt om de spieren te ontspannen en de bloedcirculatie te verbeteren. Het is een geweldige optie voor mensen die last hebben van spanning in de rug, nek en schouders en kan ook helpen bij het verminderen van hoofdpijn en migraine.

    • Voetlushly massage: bij deze massage worden de voeten ondergedompeld in een heerlijk warm bad van kruiden en etherische oliën. Het is een geweldige manier om vermoeide voeten te verlichten en te ontspannen na een lange dag staan of lopen.

    • Gezichts- en hoofdmassage: deze massage is perfect voor mensen die spanning en stress ervaren in het gezicht en de nek en kan helpen bij het verminderen van hoofdpijn en sinusproblemen.

    • Voetreflexmassage: bij deze massage wordt druk uitgeoefend op specifieke punten op de voet die overeenkomen met verschillende delen van het lichaam. Het kan helpen bij het verbeteren van de algehele gezondheid en het bevorderen van ontspanning.

Onze rustgevende omgeving

Elke massage in Almelo wordt uitgevoerd in een rustgevende omgeving, waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijke oliën en aromatherapie om een nog diepere ontspanning te bevorderen. Onze ervaren masseurs werken zorgvuldig en met aandacht aan het verlichten van spanning en pijn in het lichaam, en zorgen ervoor dat je je na de massage weer volledig opgeladen en gebalanceerd voelt.

Onze geurkaarsen

Als je eenmaal hebt genoten van een massage bij Zen bij Es, wil je vast niet meer zonder. Gelukkig hebben we ook een breed assortiment aan geurkaarsen die perfect zijn om thuis te gebruiken en jezelf te blijven verwennen met de rustgevende sfeer van Zen bij Es.

Boek nu een massage in Almelo bij Zen bij Es

Gun jezelf een moment van ontspanning en boek nu een massage in Almelo bij Zen bij Es. Esther staat klaar om je te laten genieten van een welverdiende pauze en je te helpen weer volledig op te laden.